Till innehåll
KAMPANJ - MURVECKOR 15% - SKIFFER 15% - GRANITKERAMIK 10% - TRAPPOR 15% - DEKORSTEN 50%
KAMPANJ - MURVECKOR - Hemleverans i hela Sverige
Snyggt i hallen med sten och klinker

Snyggt i hallen med sten och klinker

Hallen ger ett första intryck av ditt hem. Den välkomnar familj, vänner och gäster. Samtidigt är hallen ett rum att rusta. Grus, snö och slask är bara tre exempel på otyg som kan förstöra ett vackert hallgolv. Vi vill därför tipsa om klinker och natursten - slitstarka material till hallen i rik variation!

 

Skiffer, granit och kalksten är tre exempel på naturstenar som skapar underbara hallgolv. De är alla robusta och brukar även återfinnas i våra trädgårdsmiljöer. Graniten, som är en magmatisk bergart, är den mest slitstarka av de tre men alla fungerar bra till golv inomhus. För att vara på den säkra sidan när du vill lägga hallgolv kan du kolla under användningsområden på produktsidorna. Ha som regel att det finns något/några undantagsfall!

Ett annat alternativ är förstås att använda keramiska produkter till hallen som klinker eller granitkeramik. De är även mycket slitstarka och fungerar utmärkt till hallgolv. Klinker finns i en oändlig variation till utseendet; vi har mängder med vackra plattor från Konradssons Kakel och vår egna EcoStone av granitkeramik.

Du hittar inspiration till hall i vår bildbank eller på Pinterest för alla glada pinnare som hänger där!

Föregånde artikel Ecostone, återvunnen sten till hem och trädgård
Nästa artikel 5 tips till den nya hallen