Beskrivande text här

Prislista, rabatter och kontaktperson
Välkommen som kund hos oss! Som entreprenör/proffskund har du väldigt attraktiva rabatter på marknadens bredaste utbud av natursten och betongprodukter.


  • Attraktiva rabatter på marknadens bredaste sortiment.
  • Stora hämtlager och proffscenter med VIP-hantering av dina ordrar.
  • Tilldelad kontaktperson med gedigen kunskap för hantering av dina projekt.

Fylla i dina kontaktuppgifter så får du inom kort en prislista och rabattavtal utskickat samt återkoppling av säljansvarig kontaktperson!

Vill du ansöka om kredit och bli fakturakund hos oss? Fyll även i kreditansökan här.

Beskrivande text här

Kreditansökan: Bli fakturakund
Som proffskund gör du enkelt din kreditansökan här för att få era inköp fakturerade. Du bestämmer vem från företaget som ska kunna genomföra köp genom fakturering.

Gör din kreditansökan här


När din kreditansökan har hanterats kommer du få en bekräftelse via mail.
Vid frågor går det utmärkt att kontakta vår kundtjänst.
08-503 350 00
kundservice@stenbolaget.se

Se vår villkor för företagskunder här.

Fördelar med att samarbeta med oss

Fabrikstillverkning Egen fabrikstillverkning
Ny standard för hållbar och ansvarsfull granitproduktion. Vi hanterar hela kedjan från stenbrott till färdig produkt på lager i Sverige. Därmed kan vi garantera goda arbetsförhållanden och hög kvalite av produkterna. Läs mer här!

Miljö Miljö- och hållbarhetsfokus
Den offentliga miljön kräver produkter som klarar tung trafik och hög belastning. Vi tar ansvar i miljöfrågor. Det täcker in allt från våra lastbilars motorer och bränsle, energiförbrukning vid produktion, livslängd på en produkt samt arbetsmiljöfrågor.
 
Svergies bredaste sortiment Sveriges bredaste sortiment
Tillsammans med våra yrkeskunder har vi noga valt ut vårt sortiment. Tack vare egen produktion och samarbete med Sveriges ledande tillverkare av betong- och naturstensprodukter har vi möjligheter att leverera allt vad ett omfattande projekt kräver.
 

 

Logistik Logistik och leverans
Snabb hantering och leverans är viktigt för dig som kund. Hos finns det möjlighet att hämta produkterna själv från en av våra många butiker och proffscenter, eller låta oss leverera det till snabbt och säkert till ditt projekt.
Läs mer här!
 
Proffscenter och lager Tillgänglighet
Våra lager och butiker är anpassade för att möta tillgänglighet och efterfrågan. De är strategiskt utplacerade runt Stockholm för att det ska vara snabbt och enkelt att kunna göra kompletteringar till projekten.

 

Kompetens och service Kompetens och service
Vi utbildar kontinuerligt vår personal i produktionskunskap och service så att du ska känna att du alltid får bästa möjliga hjälp. Vi hjälper till att mängda efter ritningar samt tar fram alternativa produkter tillsammans med aktuell arkitekt i de fall ändringar av produktval behöver göras. Läs mer här!
Butiker - ikon

Våra butiker & proffscenter

Proffskunder - ikon Din kontaktperson » Klicka här! «

För företag och proffskunder erbjuder vi snabb service och anpassade lösningar. Utöver våra butiker har vi ett antal proffscenter med fokus på våra proffs. Klicka nedan för att hitta din kontaktperson och närmsta proffscenter.