FÅ MER SOM MEDLEM

+ 10 % rabatt på utvalda produkter

+ Tidsbokad rådgivning, video eller i butik

+ Relevanta erbjudanden

+ Tips & råd

FÅ MER SOM MEDLEM

+ 10 % rabatt på utvalda produkter

+ Tidsbokad rådgivning, video eller i butik

+ Relevanta erbjudanden

+ Tips & råd

Boka rådgivning inför ditt köp

Videorådgivning

Tillsammans tittar vi på din utemiljö direkt i ett videosamtal. Vi ger dig tips och råd om materialval och vad som kan passa till just ditt projekt. Du får förslag på produkter från kunnig personal och vi kan även visa mycket produkter i vår utställning. Välkommen att boka en tid som passar dig!

Välj bland 140 klubbprodukter i 15 kategorier

Så fungerar Stenbolagets kundklubb

10 % rabatt på utvalt sortiment

Som medlem har du alltid rätt till 10% rabatt på det utvalda medlemssortimentet. Sortimentet som gäller just nu hittas enklast här. Medlemssortimentet innehåller en rad av våra storsäljare. Detta sortiment är rörligt och kan skilja sig över tid. Rabatten gäller tills vidare, det går dock inte att få rabatt retroaktivt på en redan lagd order. Rabatten gäller endast för privatpersoner och går ej att kombinera med andra typer av rabatter och kampanjerbjudanden.

Köp på Stenbolagets hemsida

Vid köp på hemsidan används en rabattkod som skickas via mail. Rabattkoden används i kassan på hemsidan och ger rabatt på de produkter som finns medlagda i medlemssortimentet. Denna kod går att använda vid en beställning. Om du lägger en order via webben så kommer vi att skicka en ny kod till dig. Skulle du som ny medlem skriva upp dig men inte få något mail ber vi dig att kolla din skräpinkorg. Hittar du inte koden där heller så ber vi dig kontakta kundtjänst så kan de hjälpa dig att få en rabattkod.

Köp i en av Stenbolagets butiker

Vid köp i en av Stenbolagets butiker går det bra att visa upp ditt mail med rabattkod till vår butikspersonal så vet vi att du är medlem i klubben. Är du inte medlem och vill bli det på plats så kan vi givetvis hjälpa dig att skriva upp dig, allt som behövs då är din mailadress.

Bra att veta om Kundklubben

Stenbolaget kan inte garantera att medlemsvillkor och förmåner alltid ser detsamma ut. Vid eventuella ändringar så försöker vi kommunicera detta till våra medlemmar. Stenbolagets kundklubb är i grunden mailbaserad. Det innebär att Stenbolaget egentligen inte behöver någon mer information från dig som medlem än just din mailadress. Det är bra att komma ihåg detta vid köp i butik, att vår butikspersonal inte nödvändigtvis kommer att hitta någon information om ditt medlemskap om du inte har handlat hos oss tidigare. Stenbolagets kundklubb är avsett för privatpersoner. Andra rabatter och kampanjerbjudanden är inte kombinerbara med kundklubbens rabatt om inget annat har angivits.

Boka rådgivning

Som medlem i kundklubben har du tillgång till att boka gratis rådgivning med en av våra säljare. Alla våra kunder är välkomna att boka rådgivning i en av våra butiker om den möjligheten finns. Som klubbmedlem har du även möjlighet att boka upp en videorådgivning. Detta är en fantastisk tjänst för dig som inte har möjlighet att ta dig till butik eller helst vill hålla rådgivningen på distans. Via videorådgivningen kan du få hjälp med materialval, enklare konstruktionsfrågor och att få en faktisk rundtur bland våra utställningar och produkter. Boka din videorådgivning direkt här.

Dataskydd och integritetspolicy

När du ger Stenbolaget information om du själv använder vi den till att förbättra vår hemsida samt att vi gör vad vi kan för att förbättra vår service i vår kommunikation med dig, exempelvis via mejl där vi ger tips, råd och inspiration om relevanta produkter och projektlösningar. Läs mer.

Vill du gå ur Kundklubben?

Skulle du vilja lämna Stenbolagets kundklubb så är det helt okej. Många av våra kunder köper bara sten till sitt projekt en gång, medan andra återkommer oftare. I och med att ditt medlemskap i Kundklubben är bundet till din mailadress så går det att avsluta medlemskapet direkt i något av våra mailutskick, oftast längst ned i mailet. Skulle du vilja ha hjälp med att avsluta ditt medlemskap så kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.