icon Till innehåll
Boka en rådgivning inför vårens projekt | Sveriges Största Stenspecialist!
Boka en rådgivning inför vårens projekt | Sveriges Största Stenspecialist!
Ny belysning i höstmörkret

Ny belysning i höstmörkret

Nu har vi verkligen kommit in i höstmörkret och man börjar känna att vintern ligger runt hörnet. Nu förs tankarna till novemberregn,  rödgula löv och kanske även lite smått till julmyset. Så hur ska man då kunna njuta av sin trädgård under alla de månader det inte är ljust här i Sverige? Svaret är enkelt; med belysning så klart!

Lagom till mörkret har vi på Stenbolaget fått in ännu fler varianter av belysning från in-lite. Även dessa nya godbitar är självklart otroligt lätta att installera och går att komplettera i efterhand.

Wedge

En fyrkantig väggarmatur med matt aluminiumhölje som ger ett samlat, varmvitt ljus. Wedge passar perfekt för att lysa upp bland annat staket, altan och uppfart.

Se även Wedge Dark, en lite mörkare variant!

Hyve 22

Detta är en diskret armatur med en honungskake-strukturerad lins som sprider ett varmt ljus. Hyve 22 passar perfekt att sätta i bland annat altan eller trappsteg kan med fördel kombineras med andra produkter i Hyve-serien.

Fusion 22 RVS

Liten, subtil armatur som liknar Hyve 22. Fusion 22 RVS passar även bra i altan eller trappsteg och ger ett varmt ljus som inte bländar. 

Föregånde artikel Hembesök hos projektvinnaren 2014
Nästa artikel Laga en jävligt god pizza för miljön!