icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.

Hantverkshjälpen!

Ta hjälp av vår kostnadsfria förmedlingstjänst och kom i kontakt med sten- och plattsättare till ditt nya byggprojekt.
Beskriv ditt behov

Fyll i vårt formulär, lämna dina kontaktuppgifter och beskriv behovet av ditt nya stenprojekt.

Kontakt inom 48h

Vi kontaktar dig inom 48h för att sedan hitta en entreprenör för ett villkorslöst möte.

Få en Offert

Få en kostnadsfri offert och välj om du ska gå vidare med den hantverkare vi förmedlat.

Tryggt och smidigt

Känn en trygghet igenom hela processen och låt ditt nya drömprojekt ta fart.

Att tänka på när du anlitar en entreprenör!

Kommunikation och egen research

Att känna sig säker innan man anlitar en entreprenör kan för vissa ibland kännas svårt, men är såklart viktigt för tryggheten i resan.
Fördelen med att be oss på Stenbolaget om hjälp är vårt breda nätverk av hantverkare med inriktning på just hem och trädgård. I vår förmedlingstjänst kommer du i kontakt med företag som är vana vid att arbeta med just stenmaterial.
Självklart vill man som kund känna trygghet med att projektet fortlöper som avtalat och att slutresultatet blir som man tänkt sig.
Nyckelordet till att nå detta är kommunikation och tydlighet i önskat slutresultat. Detta når du och hantverkaren lättast genom tydligt specificerade offerter där det framgår vad som kommer att ingå. Att be om referenser på tidigare utförda jobb och eventuellt även besöka dessa adresser på plats är också väldigt bra. Det är såklart väldigt viktigt att ni båda känner att delar visionen kring slutresultatet. Gör även en egen research kring det företag du anlitar. Se så det inte finns betalninganmärkningar samt att dom inte har pågående ärenden hos kronofogden. Detta brukar vara en bra nyckel för att ha bättre koll.
Lycka till!

Är du företagare och stenproffs?

Vår förmedlingstjänst är kostnadsfri för alla parter och vi sätter bara bollen i rullning. Som stensättare, trädgårdsarkitekt och plattsättare ansöker du snabbt och smidigt om att få vara en del av Stenbolagets förmedlingsbank.

Ansök nu

Antal sten- & plattsättare just nu:

Vi förmedlar stenjobb över hela landet

Vi förmedlar stenjobb över hela landet

Känner du att du behöver hjälp med ditt nyplanerade stenprojekt? Vi hjälper dig oavsett om det berör trädgården eller interiör.

I vår förmedlingstjänst är det du och ditt projekt som står i fokus.
Vi gör allt vi kan för att hitta en entreprenör som har möjlighet att kunna ta ditt nya projekt vidare med dig.

Vi har ett brett nätverk duktiga sten och plattsättare över hela landet, som mer än gärna lämnar en offert på både stora och små stenarbeten! Allt samlat i en enda tjänst, från beställnng till färdigt resultat. Smidigt eller hur?!

Fyll i formuläret och lämna dina kontaktuppgifter samt vad du behöver hjälp med. Vi ser sedan till att en entreprenör kontaktar dig för ett villkorslöst samtal och möte.

FAQ
Vad kostar en hantverksförmedling via Stenbolaget? expand_more

Givetvis ingenting! Tjänsten och själva kontaktförmedlingen är kostnadsfri. Vi tar bara bollen i rullning och försöker sätta er i kontakt med en duktig hantverkare. Det är sedan ni tillsammans som tar uppdraget vidare.

expand_more Visa mer
Hur lång tid behöver jag vänta på en första kontakt? expand_more

Vanligtvis så sker en första kontakt med oss på Stenbolaget redan inom 48h efter att du fyllt i ett komplett formulär och skickat till oss. Ju mer information du lämnar, desto bättre förberedda är vi när vi sedan letar en hantverkskontakt att matcha er med.

expand_more Visa mer
Vilka typer av projekt förmedlar Stenbolaget med Hantverkshjälpen? expand_more

Stenbolaget förmedlar allt från mindre till större stenprojekt, både för inomhus och utomhusytor.

Hantverkshjälpen förmedlar endast hantverkare till nya stenprojekt och inte till justering och korrigering av befintliga ytor där marksten, murar och plattor mm skall rengöras för att sedan läggas om.

expand_more Visa mer
Måste jag anlita hantverkaren som kontaktar mig? expand_more

Nej, du förbinder dig inte på något sätt att gå vidare med hantverkaren i fråga. Du tillsammans med entreprenören har kontakten och bestämmer tillsammans tidsplan, projektets omfattning och om ni sedan går vidare med varandra efter det. Det vanligaste är att en offert är första steget i processen.

expand_more Visa mer
Hur många hantverkare lämnar ni ut mina uppgifter till? expand_more

Vi försöker matcha med en hantverkare som både passar till projektet i omfattning och geografiskt läge. Vi ser till projektet som helhet och vem som kan vara bäst lämpad ur vår kontaktbank av duktiga sten och plattsättare.

expand_more Visa mer
Hur fungerar Stenbolagets kvalitetssäkring av hantverkare? expand_more

Vi har lång erfarenhet av stenarbeten och material för både trädgårdar och interiör. Vår kundbank av stensättare för trädgård och plattsättare för inomhusprojekt är bred och vi känner många av dessa företag väl. Att bli rekommenderad av oss innebär ett stort ansvar för själva entreprenören.

För att Stenbolaget skall rekommendera hantverkaren så finns en lista med krav ställda.
1. Minst 1 års branschvana
2. Skötsam ekonomi genom betalningar till Stenbolaget.
3. Att företaget har F-skatt.
4. Goda referenser på dom jobb vi stämt av.
5. Företaget lämnar garantier på sina utförda tjänster.
6. Företaget lämnar garanti för att ingen svart arbetskraft används.
7. Samtliga uppdrag och jobb skatteredovisas.
8. Företaget har en ansvarsförsäkring.

Vi följer alltid upp våra rekommendationer och ser så att kontakten gått bra. Själva jobbet är dock ingenting Stenbolaget står för, utan vi förmedlar endast uppdraget. Med detta sagt så är alltså inte entreprenören anlitad av Stenbolaget. Detta är en fri förmedlingstjänst av nyplanerade stenprojekt och är således kostnadsfri för alla parter. Ingen förbinder sig på något sätt genom denna kontakt. Det är viktigt att du själv får en bra bild av bemötandet med entreprenören och du väljer helt själv hur ni går vidare med detta.

expand_more Visa mer
Vad kostar en stensättning? expand_more

Alla trädgårdar och inomhusprojekt skiljer sig mycket åt. Detta gör att det är svårt att ge en generell kostnad per kvadratmeter. Detta oavsett om det är markläggning, murbygge eller en inomhusyta som skall anläggas. Det bästa är att få en skriftlig offert på helheten för ditt exakta projekt samt att kostnaderna finns specificerade. Detta för att undvika oförutsedda avgifter.

expand_more Visa mer
Hur hanterar Stenbolaget mina personuppgifter? expand_more

På Stenbolaget är vi måna om att dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Läs mer i vår integretetspolicy: https://stenbolaget.se/policies/privacy-policy

expand_more Visa mer

Lär dig mer om olika typer av stenprojekt i trädgården