icon Till innehåll
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG - passa på att fynda sten med upp till 50% rabatt!
00
:
00
:
00
:
00
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG!
00
:
00
:
00
:
00
1. Välj rum och stil

Hitta din stil på badrum och börja skapa

2. Välj dina plattor

Testa dig fram mellan alla våra plattor och hitta rätt

3. Se färdiga resultat

Få unika miljöbilder i olika vinklar helt efter dina val

Beställ provstenar

Vi erbjuder även provstenar med hemleverans

Golvväljaren gör valet enklare

Hitta rätt med vårt smarta verktyg Golvväljaren!
Du väljer mellan olika stilar på badrum och kan testa med alla våra stenar från Nordic Stones. Byt enkelt stensort, format på plattor och växla mellan olika vinklar i badrummet. Snabbt och enkelt får du unika miljöbilder och kan känna efter hur stenen passar i både ljusfall, på golv samt monterade på vägg.
Testa golvväljaren redan nu och börja resan!

Hitta rätt stil och material för ditt badrum

Badrummet är ett rum där vi spenderar en hel del tid och att skapa en så naturlig känsla i rummet som möjligt ger oss ett så harmoniskt besök i rummet. Kombinera golvvärme till ditt badrumsgolv för att öka effekten och trivseln ytterligare. Badrummet är ett rum där mycket personlig tid läggs och mjuka toner, jordnära nyanser, växter och harmoniska golvytor får hela rummet att ta nya nivårer. Vanliga frågor vi söker svar på när vi letar just material till badrum är, hur halksäkert och underhållsfritt materialet är. Men även om golvplattorna klarar montering med värmegolv.

Skapa ditt alldeles unika badrum

Moderna ytor med naturlig karaktär

Badrummet är ett av hemmets mest personliga rum. Mycket tid spenderas här och viktiga faktorer är funktion och design. Men även att kunna skapa ett personligt badrum som känns ombonat!

Stora badrum mår bra av stora format på plattor för att inte kännas för plottriga. Men dom mindre formaten kan också vara helt avgörande.
Badrummet är ett rum i hemmet där golvet faller mot brunn då avrinning måste skapas. Här kan man leka med dom olika formaten i samma serie plattor. Välj att bryta av med ett mindre format på platta där fallet börjar eller nyttja samma storlek över hela golvet. Alla brunnar och dess placering ser olika ut. Ibland kan man tvingas till spännande lösningar kring just fallet, så kapning och kreativitet kan behövas längst resans gång.
Oavsett om du har ett klassiskt, industriellt eller ett badrum med modern design så förtjänar rummet plattor som håller måttet. Hitta rätt produkter och skapa ett mysigt badrum som du trivs i.

Moderna badrum med granitkeramik

Granitkeramik från Nordic Stones kommer i naturliga plattor och vackra mönsterbilder som passar både in i den klassiska stilen på hus, moderna ytor till både små och stora badrum. Du skapar en Skandinavisk stil på badrummet, fångar naturens karaktär och inslag samt ger en lyxkänsla som håller med tiden!
Perfekt att kombinera med golvvärme och du får ett lättskött golv och harmoniska väggar i ditt badrum.

Se våra populära produkter från Nordic Stones

Välj ett spilltåligt stengolv till badrummet

Golv och väggar i ett badrum utförs ofta vid enskaka tillfällen och valet skall kännas både stilsäkert och genomtänkt. Till badrum finns en rad olika plattor att tillgå i olika nyanser, material och med olika ursprung. Välj plattor som håller med tiden och ett material som är tåligt för att få ett badrum som behåller sin lyster.

Klinker och framförallt granitkeramik är ett tåligt material än exempelvis kakel och monteras med fördel på badrummets golv. Även väggen kan självklart kläs in och du skapar på så sätt en sammanhängande badrumsmiljö.

Granitkeramik i badrummet skapar en yta som inte drar åt sig fläckar och repor lika lätt som många andra material. Ett utrymme i badrummet som förtjänar en extra tanke är duschhörnet. Denna yta är ofta mer utsatt än övriga golvet då en rad olika rengöringsmedel används. Inte minst vid val av natursten som kalksten och marmor bör man tänka till en extra gång i just duschhörnet. Kalksten är ett omtyckt och mycket populärt materialval i våra Skandinaviska hem. Men kalksten är också ett mjukare material som är syrakänsligt och där stenen kan skadas av sura ämnen. En granitkeramik med inspiration av kalksten dock utgör alla fördelar man säker! Du får en naturlig yta med vacker textur och fossila mönsterbilder samtidigt som plattorna är tåliga för både spill och repor.

- Se alla våra olika kategorier för inomhusmontering -

Låt naturens egna nyanser sätta stilen

När du planerar ett levande badrum så finns fler material att väja mellan. Varför inte lägga ett snyggt och levande badrumsgolv i skiffer. Vårt Svenska och Norska skiffer är samtliga perfekta att montera med golvvärme och du kan skapa en mysig känsla i ditt badrum samt få en skön yta för foten. Även väggarna kan såklart kläs in och ersätta den annars anspråkslösa kakelplattan. Skiffer finns i ett brett sortiment av olika ursprung, nyanser och massa olika format, samtliga perfekt anpassade för golv och vägg inomhus.
Dom olika formaten finns dels i fasta format, men även i vackert fallande längder och oregelbundna plattor. Välj ett format som passar stilen på just ditt badrum.
Ett golv av just oregelbunden skiffer ser aldrig likadant ut som i någon annans hem och man kan vara helt säker på att sitt skiffergolv förblir unikt. Man kan skapa en lite lantlig stugkänsla fast i en modern miljö.
Även ytbehandlingen varierar mellan plattor och du kan välja ett stengolv med både naturlig klovyta, borstad, silkesborstade och antikborstade skifferplattor.
En klovyta eller naturyta som det även kallas kommer med en grövre struktur vilket ger ett bra grepp för foten. Denna typ av ytbehandling ger skiffergolvet en stor karaktär i hemmet där det monteras. Med skiffer i badrummet så låter du helt enkelt naturens egna nyanser sätta stilen.

Naturlig känsla med skiffer i badrummet

Slitstyrkan och hållbarheten i vår skandinaviska skiffer är väldigt hög och du kan nyttja den till hemmets samtliga ytor. Avgörande faktorer är den bearbetning på skiffern du väljer. Ibland söker man lite mer riv och struktur i ett badrum för att inte uppleva ditt golv så halt. Men samtidigt så är en slätare yta lättare att tvätta av och drar inte åt sig lika mycke smuts. Anpassa ditt val av ytbehandling till ditt hem och hitta rätt för ditt badrum.

Läs mer och hitta ditt skiffer

Låt rummet samspela med inredningen

Satsa på att hålla ett tema för badrummet och låt ditt rum samspela med dom naturliga materialen och plattorna. Inredning av naturmaterial, textil i jordnära toner och harmoniska färger utgör ofta goda val och förstärker golvets karaktär ytterligare.

När du har ditt stengolv och väggar på plats så finns mycket kul att kunna leka med och lätta upp för en så hemtrevlig känsla som möjligt. Men välj golv och väggar med omsorg och hitta rätt för just ditt badrum och den känsla du vill förmedla.

Satsa på att hålla ett tema för badrummet och låt ditt rum samspela med dom naturliga klinkerplattorna och skiffern.

- Läs mer och lär dig om inomhussten -