icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.
1. VÄLJ RUM OCH STIL

Hitta din stil på hall och börja skapa

2. VÄLJ DINA PLATTOR

Testa dig fram mellan alla våra plattor och hitta rätt

3. SE FÄRDIGA RESULTAT

Få unika miljöbilder i olika vinklar helt efter dina val

BESTÄLL PROVSTENAR

Vi erbjuder även provstenar med hemleverans

GOLVVÄLJAREN GÖR VALET ENKLARE

Hitta rätt med vårt smarta verktyg Golvväljaren!
Du väljer mellan olika stilar på hall och kan testa med alla våra stenar från Nordic Stones. Byt enkelt stensort, format på plattor och växla mellan olika vinklar i hallen. Snabbt och enkelt får du unika miljöbilder och kan känna efter hur stenen passar i både ljusfall, på golv samt monterade på vägg.
Testa golvväljaren redan nu och börja resan!

Hallen bostadens mest välkomnande rum

Husets entré och den välkomnande ytan vi mötas av i våra hem. I hallen drar vi av oss smustiga skor, blöta regnjackor och får in en del sand och grus. Hallgolvet är en yta som förtjänar ett riktigt bra materialval. Men hallen är inte bara en förvaringsyta, det är även det första man möts av och det första intrycket man får av ett hem.
Skapa en harmonisk atmosfär och ge dig själv och dina gäster ett varmt välkomnande med stengolv!

Klinkergolv i hall

Att öppna upp entrédörren till sitt hem skall kännas trevligt. Och att mötas utav ett vackert hallgolv är vardagslyx när det är som bäst.
Klinker och framförallt granitkeramik är ett bra val för hallgolvet. Plattorna tål tuffare tag och är både reptålig och spilltåliga.
Med tanke på den trafik av skor som sker i på hallgolvet så är det ett klokt val att nyttja ett material som har just dessa två egenskaper. Du får ett mer lättskött golv än vid många andra materialval. Hallen är en yta där vatten, slask, grus och sand lätt dras in och att montera värmegolv till ditt klinkergolv ger även det stora fördelar.
Värmegolv i hallen ger både en trevlig golvyta för foten och hjälper till att torka upp.
I hallen möts vi sällan av utmaningar med fall eller liknande som vi direkt stöter på i badrum. Därför kan vi leka fritt med storleken och jobba med stora format.
Med en större platta skapar du rymd i hallen och får färre antal fogar över ditt golv.
Ett mindre hallgolv mår bra av ljusa nyanser och färgval för att upplevas luftigare. Hallen öppnar upp för kreativitet och man kan leka fritt med både storlek, nyans och yta för att hitta rätt för sitt hem.

Naturlig klinker i hallen

Hallen ger ett första intryck av hemmet. Men här är funktionen en stor faktor. Vi drar in grus, slask och snö, därför är det viktigt att ha ett golv som är tåligt. Granitkeramik ger en vackert levande hallyta som låter trädgården och naturens prägel följa med oss in genom ytterdörren. Plattorna kommer med naturliga mönster hämtat sin inspiration av riktig natursten.
Naturens egna mönsterbilder men i granitkeramikplattor med starkare egenskaper!

Läs mer och hitta din granitkeramik

- Se flera av våra kategorier för inomhusprojektet -

Skiffergolv i hallen

Natursten är ett vackert och tidlöst material. Länge har vi nyttjat sten i våra hem och trädgårdar. Natursten är hållbart och ger ett stengolv och en yta som lever fritt i nyanser och strukturer. Natursten, som skiffer, granit och kalksten skapa något alldeles extra. Ett hårt material som sätter en mjuk ton till hemmet.

Skiffer i hallen skapar nåt alldeles unikt. Skiffer är ett populärt material för både hem och trädgård. En yta av skiffer sätter en naturlig prägel och skapar en exklusiv känsla direkt när man sätter foten innanför dörren. Med skiffer får du dels en hård yta men även en vacker lyster och ett golv med mjuk framtoning, som är svår att få till med andra material. Skiffer är en skiktad natursten som är uppbyggd av lager på lager. Skandinavisk skiffer är otroligt hård och du kan vara säker på att ditt hallgolv får ett material som håller stilen. Komplettera golvvärme till hallen så får du ett stengolv som är varmt och trevligt under årets samtliga månader.

Skandinaviska skiffergolv

Våra skiffer från Offerdal, Oppdal och Otta är vackra stenar som ger ett hallgolv att trivas med. Den skandinaviska skiffern är både hård, vacker och kommer i en rad olika format och ytbehandlingar. Ett bra val för många olika rum och ytor i hemmet. Med skiffer får du en slitstark yta som låter både rena och smutsiga skor beträda golvet.

Hitta rätt skiffer för ditt hallgolv

SLITE

Upptäck nyheten som ingår i den exklusiva kollektionen Nordic Stones by Stenbolaget.

Slite är en serie i tålig granitkeramik som är inspirerad av den vackra kalkstenen från Gotland. Få det bästa av två världar utan nackdelarna, ett vackert och genuint utseende från kalkstenen med en tålig och slitstark yta från granitkeramiken.

Välj ur ett brett utbud av nyanser och format som kan användas i alla hemmets rum.

TILL SERIEN

- Få mer tips, goda råd och inspiration för din hall -