icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.

POPULÄRA KATEGORIER

Hantverkshjälpen!

Den kostnadsfria tjänsten för både dig som privatkund och stenproffs!
Stenbolagets egna förmedlingstjänst, Hantverkshjälpen riktar sig till både privatkund och stenproffs inom hem & trädgård. Oavsett vart du befinner dig i landet kan du ansöka snabbt och enkelt för att ta del av vårt kontaktnät av duktiga hantverkare inom stenjobb.
Vi erbjuder ett brett nätverk för både inomhusprojekt och trädgårdsanläggning. Läs mer och hitta vägen framåt med ditt nya projekt.

Hitta din hantverkare här

INSPIRATION FÖR UTEMILJÖER

INSPIRATION & INFORMATION

BERGAMA GRANIT

Vi är stolta över vår egenproducerade Bergama Granit.

Inte bara för att den är vacker och hållbar. Den är även framtagen med hänsyn till etik, moral och miljö. Vilket är något vi fått certifikat för!

VÅR PRODUKTION

En stabil grund

Lösmaterial är ofta ett måste att räkna med när du planerar ditt projekt. Kanske är det en markläggning, mur, trappa eller stolpar som ska monteras. Oavsett så kräver alla dessa typer av projekt en stadig grund och bärande yta för att förbli stabil.

Bärlager, sättlager, planteringsprodukter och annat finns i antingen säckar eller på lösvikt. För leverans eller upphämtning på utvalda anläggningar!

TILL LÖSMATERIAL

Naturens egna trappsteg

Granit är ett tåligt material som bara blir vackrare med tiden. Vår grå granit kommer i en hel serie trappor där samtliga ger en stentrappa som håller stilen, och ger en stabil konstruktion som står sig. Kombinera din trappa intill din mur och skapa på så sätt härliga passager och välkomnande partier i trädgården.

Se hela vårt sortiment och hitta din stentrappa

Murar för stabilitet och inramning

Stödmurar är till stor hjälp i trädgården. Dom ger en stabil yta, skapar vacker terrassering samt planar ut tomten till mer användbara ytor. Stödmur Waxholm är en av av våra mest populära murar. Den knäckta frontytan i kombination med det praktiska formatet gör den möjlig att bygga till både höga och låga höjder.

Läs mer och se hela vårt sortiment av stödmurar