icon Till innehåll
Fynda sten till hem och trädgård i vår stora kampanj! Upp till 50% rabatt
Fynda sten till hem och trädgård i vår stora kampanj! Upp till 50% rabatt

- Populära kategorier för trädgårdsprojektet -

- Fynda dina produkter i vår kampanj -

Natursten eller betongsten vad väljer du?

Left image Right image

En stabil grund i alla projekt

Lösmaterial är ett måste när du planerar ett projekt i din trädgård. Kanske är det en markstensläggning, mur, trappa eller stolpar som ska monteras. Oavsett så kräver alla projekt en stadig grund och en bärande yta för att förbli stabila. Bärlager, sättlager, dränerade grus och en hel rad olika dekorativa singel, jord och planteringsprodukter finns att beställa. Samtliga material kommer serverade på storsäckar och kan hämtas på släpkärra på utvalda anläggningar.

Se alla våra lösmaterial, sand, grus och jord!

- Inspireras av olika trädgårdsrum och hitta din stil -

Naturens egna trappsteg

Granit är ett tåligt material som bara blir vackrare med tiden. Vår grå granit kommer i en hel serie trappor där samtliga ger en stentrappa som håller stilen, och ger en stabil konstruktion som står sig. Kombinera din trappa intill din mur och skapa på så sätt härliga passager och välkomnande partier i trädgården.

Se hela vårt sortiment och hitta din stentrappa

- Lär dig mer och hitta dina monteringsguider -

Murar för stabilitet och inramning

Stödmurar är till stor hjälp i trädgården. Dom ger en stabil yta, skapar vacker terrassering samt planar ut tomten till mer användbara ytor. Stödmur Waxholm är en av av våra mest populära murar. Den knäckta frontytan i kombination med det praktiska formatet gör den möjlig att bygga till både höga och låga höjder.

Läs mer och se hela vårt sortiment av stödmurar