icon Till innehåll
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG - passa på att fynda sten med upp till 50% rabatt!
00
:
00
:
00
:
00
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG!
00
:
00
:
00
:
00

Om Oss

Om Stenbolaget

Sedan starten 2005 har Stenbolaget levererat marksten, stödmurar och natursten till fler än 65 000 nöjda kunder över hela landet. Vi strävar efter att bemöta varje kund med stort engagemang och därigenom erbjuda en köpupplevelse i världsklass.

På kort tid har vi genom vårt hårda arbete gått från att vara en liten uppstickare till att vara marknadsledande inom försäljning av marksten, stödmurar och natursten, till proffs och privatkunder i hela landet. 

Vi levererar kostnads- och miljöeffektivt i hela landet till marknadens bästa priser.
Vi som arbetar på Stenbolaget arbetar efter de här värderingarna:

Sveriges bästa köpupplevelse
Vårt mottagande ska ske med värme och engagemang. Efter att ha varit i kontakt med STENBOLAGET ska man vilja rekommendera oss till vänner, grannar och kollegor.

Engagemang
Engagemang föder engagemang och sprider glädje. Vi fullföljer vad vi påbörjat –”in i kaklet”! Vårt engagemang är synligt!

Kunskap
Kunskap är viljan och vetgirigheten att vilja lära sig mer. Kunskap ger trygghet för kund, kollegor och individen. Vi är givmilda och sprider kunskap och ser oss aldrig som fullärda.

Service
Vi ska finnas där och göra det lilla extra. Omgivningen (kunder, leverantörer, kollegor) ska känna sig omhändertagna och känna att vi är måna om deras välmående. Vi bemöter alla typer människor och kunder med engagemang. Vårt förhållningssätt till service gör oss trygga i det vi gör där vi utstrålar glädje och stolthet.

Initiativ
Vågar ta initiativ. Kommer med förslag, vågar fråga, vågar fatta beslut. Tar initiativ till beröm och kritik.

Ansvar
Vi växer och utvecklas med ansvar. Utökat ansvar förtjänar man och ansvaret är en belöning. Ansvar utvecklar individen och bygger självförtroende. Ansvar innebär att löften hålls samt att vi är ett föredöme och alltid agerar utifrån våra värderingar.

Ödmjukhet
Vi har öppna sinnen där vi välkomnar vad som kan förbättras. Vårt förhållningssätt ger ett tryggt intryck. Vi är ärliga i dialogen och har respekt för olika personligheter och försöker hela tiden se andemeningen.

Med vänlig hälsning
Johan Gustafsson, VD

Kontakta oss

Butiker och öppettider - ikon

Våra butiker & proffscenter


Telefonnummer

08-503 350 00

Epost kundtjänst

kundservice@stenbolaget.se

FAQ - vanliga frågor och svar

FAQ - Vanliga frågor


Företagsinformation

Juridiskt namn: Stenbolaget Sverige AB
Huvudkontor & Postadress: Rökerigatan 20, 121 62 JOHANNESHOV
Organisationsnummer: 556668-4261

Kontakta oss