icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.

Inspiration

 • Granit till offentliga stadsytor

  FÖRESKRIV RÄTT GRANIT

  Granit är ett av dom mest hållbara material som kan monteras i den offentliga utemiljön. Se vårt sortiment av granitsorter och välj mellan olika stensorter, nyanser och med olika ursprung.
  Läs nu
 • Låneplattor

  Lånestenar och provplattor

  Vi förstår att valet av plattor till inomhusprojekt ibland kan vara svårt. Beslut av både färg, ytbehandling och känsla för materialets helhet kan ge det lilla extra och ibland vara helt avgörande. Vi erbjuder provplattor med hemleverans på alla våra...

  Läs nu
 • Granitkeramik Jura

  GRANITKERAMIK JURA

  Läs mer om vår Granitkeramik Jura, plattornas fossila mönsterbilder och hur du bäst skapar ett levande hem med granitkeramik från Nordic Stones.
  Läs nu
 • Sandby i granitkeramik, inspirerad av marmor.

  SANDBY GRANITKERAMIK

  Sandby är en serie plattor i tålig granitkeramik, inspirerad av naturstenen marmor. Marmor och dess unika mönsterbilder som skapar vackra och levande ytor med hög premiumkänsla.
  Läs nu
 • Granitkeramik Bräcke, inspirerad av naturstenen kvarts.

  BRÄCKE GRANITKERAMIK

  Bräcke är en serie plattor i tålig granitkeramik, inspirerad av naturstenen kvarts. Kvarts och dess naturliga mönsterbilder som skapar vackra och levande ytor med slitstarka egenskaper.
  Läs nu
 • Abisko i granitkeramik, inspirerad av marmor.

  ABISKO GRANITKERAMIK

  Abisko är en serie plattor i tålig granitkeramik, inspirerad av naturstenen marmor. Marmor och dess unika mönsterbilder som skapar vackra och levande ytor med hög premiumkänsla.
  Läs nu
 • Alböke i granitkeramik, inspirerad av Öland och dess kalksten.

  ALBÖKE I GRANITKERAMIK

  Alböke är en serie stenplattor för inomhusbruk i tålig granitkeramik, inspirerad av Öland och dess kalksten med sin vackra och levande yta med fossila inslag.
  Läs nu
 • Stentrappa Premium Grå

  STENTRAPPOR - EN STORLEKSGUIDE

  Vår storleksguide ger dig en god överblick av våra produktserier i granit. Det slitstarka materialet gör det lätt att lyckas och skänker dig en trappa som håller en livstid.
  Läs nu
 • Slite ger dig hållbarhet och naturlig skönhet

  GRANITKERAMIK SLITE

  Läs mer om vår granitkeramik Slite! En produktserie med Gotländsk känsla och intryck av äkta kalksten. Läs hur vi skapade serien och hur du bäst förgyller ditt hem med granitkeramik.
  Läs nu
 • Lägg granitkeramik i enkla steg

  LÄGG KLINKERGOLV STEG FÖR STEG

  Ett klinkergolv utför man bäst genom god planering, kunskap om sitt rum samt material. Vi går igenom stegen hur du lyckas med att lägga nytt golv i hallen inomhus. Många tips i allt ifrån planering till utförande och lyfter granitkeramikens alla fördelar.
  Läs nu
 • Klinker Borghamn

  KLINKERINSPIRATION TILL KÖK, HALL OCH BADRUM

  Klinker är naturtrogna och gedigna plattor som fungerar utmärkt till golv och väggar i både privata hem och en rad olika offentliga ytor. Vanligt är att man använder de till golvytor i kök, hall och badrum, men dom utgör även...

  Läs nu