icon Till innehåll
Boka en rådgivning inför vårens projekt | Sveriges Största Stenspecialist!
Boka en rådgivning inför vårens projekt | Sveriges Största Stenspecialist!
Låneplattor

Lånestenar och provplattor

Vi förstår att valet av plattor till inomhusprojekt ibland kan vara svårt. Beslut av både färg, ytbehandling och känsla för materialets helhet kan ge det lilla extra och ibland vara helt avgörande. Vi erbjuder provplattor med hemleverans på alla våra stenar och granitkeramikplattor för inomhusbruk.
I vår kategori Inomhus finner du ett brett sortiment av produkter för just montering inomhus. Respektive kollektion innehåller en bred palett av både nyanser och storlekar. Provplattorna är mycket användbara när du vill se hur olika material ser ut och känns innan du bestämmer dig för vilken sten eller platta du ska gå vidare med. Detta gör det möjligt för dig att jämföra utseendet och egenskaperna hos olika materialen innan du tar ditt beslut. Smidigt och att i lugn och ro hitta plattan som bäst möter dina behov och preferenser.

 
Hitta dina provplattor här!


Men söker du en större platta att kunna känna av där hemma så har vi även låneplattor i granitkeramik. 
Dessa lånas ut i våra butiker runt om i landet. Plattorna kan lånas hem under 7 dagar och du kan självklart låna hem en platta av varje materialsort för att jämföra både nyanser, ytor, och plattor ur olika kollektioner mot varandra.
Lägg ut plattorna i det rum dom är avsedda för och känn efter  under en hel vecka om dom känns rätt och passar in hemma hos dig. Stämmer dom överens med det ljusfall rummet ger och till din genomgående inrednistngsil? 
Plattorna vi lånar ut håller formatet 60x30cm och ger en god känsla för hur golvet eller väggen kommer kännas.

Provplattor i din närmsta butik

Vi har många butiker runt om i landet som erbjuder låneplattor. Besök våra utställningar och låt dig inspireras till både inomhusprojekt och trädgårdsprojekt. Kanske får du med dig både en platta i stilren granitkeramik och helt nya tankar och ideér hem.

Designa dina inomhusytor

Granitkeramik för golv/vägg

Granitkeramik är naturtrogna plattor med dom starkaste egenskaperna.

Det slitstarka materialet används vanligtvis till golvytor i både kök, hall och badrum, men dom utgör även ett stämningsfullt val i såväl sovrum som vardagsrum. 

I vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av lagerförd granitkeramik och natursten. Samtliga plattor väl anpassade till våra skandinaviska hem.


Testa vår golvväljare och hitta rätt sten eller platta för dina rum. Med vårt verktyg designar du ditt eget rum i hemmet. Välj ur ett brett utbud  med natursten och granitkeramik i olika nyanser, format. Testa plattorna mot varandra och hitta rätt stil.


Föregånde artikel Välj ur det bästa, Stenbolaget introducerar Nordic Stones
Nästa artikel GRANITKERAMIK JURA