icon Till innehåll
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG - passa på att fynda sten med upp till 50% rabatt!
00
:
00
:
00
:
00
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG!
00
:
00
:
00
:
00
1. VÄLJ RUM OCH STIL

Hitta din stil på vardagsrum och börja skapa

2. VÄLJ DINA PLATTOR

Testa dig fram mellan alla våra plattor och hitta rätt

3. SE FÄRDIGA RESULTAT

Få unika miljöbilder i olika vinklar helt efter dina val

BESTÄLL PROVSTENAR

Vi erbjuder även provstenar med hemleverans

GOLVVÄLJAREN GÖR VALET ENKLARE

Hitta rätt med vårt smarta verktyg Golvväljaren!
Du väljer mellan olika stilar på vardagsrum och kan testa med alla våra stenar från Nordic Stones. Byt enkelt stensort, format på plattor och växla mellan olika vinklar i vardagsrummet. Snabbt och enkelt får du unika miljöbilder och kan känna efter hur stenen passar i både ljusfall, på golv samt monterade på vägg.
Testa golvväljaren redan nu och börja resan!

Trivsamma Vardagsrum

Ett vardagsrum skall vara mysigt. En stämningsfull känsla uppnår vi ofta med hjälp av väggfärg samt rummets inredning och textilier. Vardagsrummet är i många fall samligsplatsen i hemmet och mycket tid spenderas kring soffa och bord. Kanske är det här vi spelar brädspel, ser på tv tillsammans och umgås med både familj och vänner. Men även vardagsrumsgolvet spelar en stor roll för helhetsintrycket. Rätt val av golv gör vardagsrummet genomtänkt och personligt. Välj ett golvmaterial som går ihop med den stil du vill uppnå.
Material som klinker och natursten är inte bara till för hall, kök och badrum. Även i vardagsrummet utgör plattorna en fullträff och får hela rummet att nå nya höjder.

Hållbara klinkerplattor med naturens ytor

Naturliga ytor ger en lugn atmosfär i vardagsrum och allrum. Klinkerplattor av granitkeramik ger just en naturlig känsla. Plattorna kommer med intryck av vacker kalksten och bidrar til helhetsintrycket av ditt rum. Dom slitstarka klinkerplattorna rymmer både fossila mönsterbilder, mjuka ådringar och kommer med en härlig textur som dessutom är mycket lättstädad.
Välj ur ett brett sortiment av granitkeramik med en naturlig framtoning, och hitta rätt stämning för ditt vardagsrum.

Granitkeramik i vardagsrummet

Granitkeramik i vardagsrummet skapar en naturlig atmosfär och plattornas mönsterbilder ger en mjuk och behaglig rumskänsla. Den djupa texturen i ytan tar fram det naturliga i ditt vardagsrum och du får ett ombonat hem för både vardagen och helgens umgänge.

Vår serie Borghamn är en harmonisk serie granitkeramik med noga utvalda texturbilder med intryck av vår Svenska kalksten. Naturens helt egna mönster i en rad olika format och nyanser för ditt vardagsrum!

Se våra vackra klinkerserie Borghamn

Kalksten där varje platta är unik

Kalksten är en natursten med mjuk framtoning. Den mönstrade ytan ger ett lyxigt intryck till rummet. Kalksten har under många år använts i våra svenska hem, skolbyggnader och offentliga platser. Trots sin hårda yta är kalksten är ett relativt mjukt stenmaterial och är därför lite känsligare mot vätskor och sura ämnen. Syenens yta gör plattorna mindre lämpade för utsatta utrymmen som duschhörn och liknande. Ett vardagsrum med kalksten får en lugn atmosfär där dom naturliga mösterbilderna vandrar över golvet. Kalksten finns i en rad olika ursprung och du kan välja mellan vacker svensk kalksten från både Öland och Jämtland samt stilren Jurakalksten med Tyskt ursprung.
Ett mycket populärt val är även att skapa sitt rum med våra granitkeramikplattor med just intryck av kalksten. Du får i ditt val av granitkeramik ett minst lika levande stengolv som natursten, men med en hårdare yta som lättare slår undan spill och repor. Det bästa från båda världar!

Vacker Jurakalksten

Kalksten är både snyggt och tidlöst och har inrett våra hem och inomhusmiljöer. Med en kalksten får du ett levande inomhusgolv och en hemtrevlig känsla vart du än monterar stenen. En av våra mest populära kalkstenar i sortimentet. Jurakalksten finns i tre olika nyanssorteringar och skapar samtliga en stor trivsel. Dom grå plattorna av Jurakalksten går i en mjuk nyans där dom rika mönsterbilderna ger ett levande golv. Den slipade ytan gör Jurakalkstenen mjuk och behaglig att gå på samt gör stenen till ett utmärkt golv eller väggbeklädnad i hemmet!

Läs mer och hitta rätt kalksten för ditt vardagsrum

Vardagsrum med skiffer

Klinker och kalksten är inte dom enda valen när det kommer till vardagsrumsgolv. Natursten som skiffer är också ett mycket bra alternativ. Skiffer är ett exlusivt naturstensmaterial som lämpar sig väl för inomhusmontering. Skiffer passar väldigt bra i vardagsrummet och ger en ombonad känsla genom hela hemmet. Stenens vackra ytstrukturer ger ett mönsterdjup i plattorna och du får en golvyta som talar en historia. Skiffer kommer med unika texturer som skapat sin form under sin livslängd. Inget golv blir det andra likt och strukturen i skiffer passar likväl i både moderna och klassiska vardagsrum som i minimalistiska och lantligare rum.
Vårt skiffer kommer från skandinavien och är en tålig sten vars hårda yta är perfekt lämpad för våra hem. Samma skiffer men i tjockare utföranden finns även för montering i trädgården. På detta sätt kan du förlänga vardagsrummet ut genom altandörrarna och få en sammanflätad yta genom hela ditt hem och uterum. Skiffer gör sig extra bra med golvvärme och du får ett mysigt golv att vakna upp till året runt.

Skiffer i oregelbundet format

Skiffer är en natursten för både golv och vägg i hemmet.
Till vardagsrummet skapar du en levande golvyta och sätter en naturlig prägel till rummet. Offerdalsskiffer med ursprung från Jämtland kommer i en vacker blyertsgrå ton. Plattornas struktur och klovyta ger en skön yta för foten samt lämpar sig bra med golvvärme. Plattorna kommer i ett helt oregelbundet format vilket innebär att du med bearbetning och kapning kan skapa ditt alldeles unika vardagrumsgolv. 

Läs mer och hitta rätt med skiffer

- Läs våra guider och lyckas med ditt projekt -