icon Till innehåll
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG - passa på att fynda sten med upp till 50% rabatt!
00
:
00
:
00
:
00
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG!
00
:
00
:
00
:
00

Arkitekter och föreskrivare

Ofta är det hos dig som arkitekt, landskapsarkitet och föreskrivare som byggnationen startar och tar sin fart. Planering och noga valda material utgör grunden för ett lyckat projekt i både offentlig miljö och privat hemmiljö. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av stenprodukter, men tar  även fram måttunika produkter och specialbeställningar efter behov och ritning.
Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa en gemensam målbild, projektlösning och för att hitta produkter till varje unikt stadsprojekt. Oavsett om det handlar om renovering, ombyggnad eller nyproduktion så är inget projekt för stort eller för litet.

Utomhusmiljöer, privat och offentlig yta

Utomhusmiljöer, privat och offentlig yta

Vårt fokus är att skapa hållbara miljöer för människor att vistas i, men även erbjuda produkter i granit från en hållbar produktion. I vår kategori av utomhusprodukter hittar du allt från plattor, hällar och marksten i natursten och betongsten.
Men även mursten, blockmurar, stentrappor och stolpar för både offentlig miljö och privata hem och trädgårdar.

Vi tillhandahåller stenprover och materialprover för dig som arkitekt och föreskrivare.

Är du arkitekt och vill bli kontaktad tryck här!
Trivsamma inomhusmiljöer, nyproduktion och ombyggnation

Trivsamma inomhusmiljöer, nyproduktion och ombyggnation

Vi finns här för dig som arkitekt, föreskrivare och inredningsdesigner. Att erbjuda stenprodukter till trivsamma inomhusmiljöer för människor att vistas, bo och spendera sin vardag i är en självklarhet för oss. Så för att kunna möta den efterfrågan som finns har vi valt att arbeta med en bred produktportfölj av noga utvalda stensorter och granitkeramik för just inomhusmiljöer! 

Vi tillhandahåller stenprover och materialprover för dig som arkitekt och inredare.

Se vårt standardsortiment för inomhusmiljö
Egen granitproduktion

Egen granitproduktion

Produktion av natursten är ett hantverk som kräver mycket manuellt jobb. En stor del av tillverkningen sker av arbetare från Kina och Portugal under bristfälliga arbetsförhållanden. För att kunna garantera arbetsförhållanden och kvalité har vi valt att starta en 100% ägd fabrik i Izmir Turkiet, där vi ansvarar för att allt hanteras enligt våra värderingar. Nu kan vi garantera arbetsförhållandena och kvalitén på produkterna och är 3é partsgranskade av Sedex, ISO 9001 ISO 26000, Ohsas 18001 och ISO 14001. Vi kommer inte alltid vara billigast men ni kan lita på att vi producerar sten av högsta kvalité och tar största hänsyn till miljö och arbetsförhållanden. Vi hanterar hela kedjan från stenbrott till färdig produkt på lager i Sverige.

Vi är fullt transparenta med alla våra certifieringar, läs mer via länken nedan.

Läs mer om vår produktion och våra cetifikat