icon Till innehåll
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG - passa på att fynda sten med upp till 50% rabatt!
00
:
00
:
00
:
00
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG!
00
:
00
:
00
:
00

Göteborg - Butik

Öppetider:
refresh
Kontakt:
Telefon

08-503 350 01

E-post

kundservice@stenbolaget.se

Avvikande öppettider:

4/11 Alla helgons dag - 10-15

25/12 Juldagen - Stängt

26/12 Annandag jul - Stängt

Adress:
Tagenevägen 15A
425 37 Hisings kärra

På Stenbolaget tror vi på att ge varje kund bästa möjliga service och bemötande. Därför har vi satsat på butiker med stora utställningslokaler för både utomhus- och inomhussten samt en engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt sten och lösning för projektet.

I butiken möter du engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt stenprojekt. Vi erbjuder gratis rådgivningar på plats i butiken, där du kan få en avsatt tid med någon av våra stenproffs. Vi diskuterar dina behov och dina trädgårdsplaner och går igenom både utställning, dina trädgårdsbilder, alla olika stenmaterial och helt enkelt vilken sten som kan passa bäst för just dig.

Vår butik i Göteborg har den största utställningen av alla våra butiker och du kan hitta allt du behöver till ditt kommande projekt! Du hittar oss vägg i vägg med Plantagen och vi har ett stort lager där du snabbt och enkelt kan hämta ditt material samtidigt som du besöker oss.

I utställningen hittar du marksten, mursten, granitprodukter som kantsten, gatsten och granitplattor samt skiffer och massor av olika dekorstenar. Kom in och bekanta dig med oss i butiken.

Välkommen in till Göteborgs i särklass största stenbutik och stenutställning!

Välkommen!

Fredrik Höjer, Butikschef