icon Till innehåll
Fynda sten till hem och trädgård i vår stora kampanj! Upp till 30% rabatt
Sveriges största utbud av sten till ditt hem & trädgård - Snabba hemleveranser i hela landet

Göteborg - Butik

Öppetider:
refresh
Kontakt:
Telefon

08-503 350 01

E-post

kundservice@stenbolaget.se

Avvikande öppettider:
Fredag 27/1: Stängt
Adress:
Tagenevägen 15A
425 37 Hisings kärra

På Stenbolaget tror vi på att ge varje kund bästa möjliga service och bemötande. Därför har vi satsat på butiker med stora utställningslokaler för både utomhus- och inomhussten samt en engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt sten och lösning för projektet.

I butiken möter du engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt stenprojekt. Vi erbjuder gratis rådgivningar på plats i butiken, där du kan få en avsatt tid med någon av våra stenproffs. Vi diskuterar dina behov och dina trädgårdsplaner och går igenom både utställning, dina trädgårdsbilder, alla olika stenmaterial och helt enkelt vilken sten som kan passa bäst för just dig.

Vår butik i Göteborg har den största utställningen av alla våra butiker och du kan hitta allt du behöver till ditt kommande projekt! Du hittar oss vägg i vägg med Plantagen och vi har ett stort lager där du snabbt och enkelt kan hämta ditt material samtidigt som du besöker oss.

I utställningen hittar du marksten, mursten, granitprodukter som kantsten, gatsten och granitplattor samt skiffer och massor av olika dekorstenar. Kom in och bekanta dig med oss i butiken.

Välkommen in till Göteborgs i särklass största stenbutik och stenutställning!