icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.

Sköndal - Butik

Öppetider:
refresh
Kontakt:
Telefon

08-503 350 50

E-post

kundservice@stenbolaget.se

Avvikande öppettider:

4/11 Alla helgons dag - 10-15

18/11 - Stängt pga utbildning

25/12 Juldagen - Stängt

26/12 Annandag jul - Stängt

27/12 - Stängt

28/12 - Stängt

29/12 - Stängt

1/1 (2024) - Stängt

Adress:
Bogårdsvägen 33
128 62 Sköndal

På Stenbolaget tror vi på att ge varje kund bästa möjliga service och bemötande. Därför har vi satsat på butiker med stora utställningslokaler för både utomhus- och inomhussten samt en engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt stenprojekt.

På vårt proffscenter ca 400m längre bort lagerför vi hela vårt sortiment av lösmaterial. Allt från sand, singel och krossprodukter till jord och plantering.

Vår butik i Sköndal är den första av Stenbolagets butiker. Det var här vår stenhistoria tog fart. Hos oss hittar du en fullständig utställning av marksten, murar, granit, stentrappor, dekorsten, trädgårdsbelysning och kantsten. Du hittar oss där Nynäsvägen möter Tyresövägen, endast ett par minuter söder om Globen. Välkommen in och låt vår personal hjälpa dig med kommande stenprojekt och stenläggning.  Och för dig som står i planeringsstadiet erbjuder vi även kostnadsfria rådgivningar på plats i butiken. Boka din rådgivning via vår kundtjänst eller besök oss redan idag!

Välkommen!

Johannes Andersen Ahlgren, Butikschef