Sköndal - Butik

Butik, utställning & hämtlager.

Öppetider:

Mån-Fre

Lördag

Söndag

07-18

10-16

Stängt

Kontakt:

Telefon:

Epost:

Avvikande öppetider:

24/6 Dag innan midsommarafton : 7-18

26/6 Midsommarafton : Stängt

26/6 Midsommardagen : Stängt

27/6 Söndag efter midsommardagen : Stängt

6/11 Alla Helgons dag : 10-16

7-18

Stängt

Stängt

Stängt

10-16

Adress:

Bogårdsvägen 33

128 62 Sköndal

På Stenbolaget tror vi på att ge varje kund bästa möjliga service och bemötande. Därför har vi satsat på butiker med stora utställningslokaler för både utomhus- och inomhussten samt en engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt hem och din trädgård.

På vårt proffscenter ca 400m längre bort lagerför vi hela vårt sortiment av lösmaterial. Allt från sand, singel och krossprodukter till jord och plantering.

Vår butik i Sköndal är den första av Stenbolagets butiker. Det var här vår stenhistoria tog fart. Hos oss hittar du en fullständig utställning av marksten, murar, granit, stentrappor, dekorsten, trädgårdsbelysning och kantsten. Du hittar oss där Nynäsvägen möter Tyresövägen, endast ett par minuter söder om Globen. Välkommen in och låt vår personal hjälpa dig med sommarens stenprojekt och stenläggning.  Och för dig som står i planeringsstadiet erbjuder vi även kostnadsfria rådgivningar på plats i butiken. Boka din rådgivning via vår kundtjänst eller besök oss redan idag!

Välkommen!

Johannes Andersen Ahlgren, Butikschef