icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.
Gör en ishink av din blomlåda

Gör en ishink av din blomlåda

Blomlåda eller ishink? Vår granitblomlåda kan användas till både och! Förgyll sommarfesten och bjud familj och vänner på något gott att dricka i trädgården - perfekt till midsommar, kräftskivan eller varma grillkvällar.

 

Ikväll firar vi istället fotbolls-EM och håller tummarna för Sverige i matchen mot Belgien. Vår "ishink" är laddad med lite välsmakande svensk och belgisk öl. Idag säger vi ändå att den svenska smakar bättre, eller vad tycker du?

Fira EM med oss! Vi bjuder på en stor yra med 15% på hela sortimentet och fest i våra butiker. Välkommen!

Ishink av granit i tre storlekar

Blomlådan i granit finns i tre olika storlekar och här har vi använt storleken mittemellan, 600. Förutom att den ser riktigt festlig och snygg ut är den ordentligt rymlig. För att fylla den gick det åt åtta 2 kg:s påsar is och här har vi slängt på 20 öl. Vill du bara ha en liten ishink för att kyla ett par flaskor eller lite vin fungerar även denna lilla riktigt bra.

Duka fram med försiktighet - tänk på underlaget!

Tänk på att den här ishinken väger en del så den är en fast installation under festen. Lägg en extra tanke på var den står bäst innan du fyller på med is och dricka. Blomlådan har även håll i botten med hänsyn till dränering, så låt den stå någonstans där vattnet inte skadar underlaget alternativt att du täpper för hålen.

Sätt dina favoritblommor när festen är över

När festen väl är slut är det bara att hälla ut isen om den fortfarande lever kvar och eventuellt fylla blomlådan med lite jord och något skönt grönt!

ishink av sten

Föregånde artikel Rätt yta på din marksten
Nästa artikel Lägga kalksten som Ernst!