Har du redan en befintlig betongmur, ett gjutet fundament eller gammalt L-stöd fast med en kal och tråkig yta? Då kan du med små medel förgylla den med hjälp av beklädnadssten. Beklädnadsgranit Rustik är en mångsidig beklädnad med livfullt och naturligt utseende. Nu kan du även köpa den i både rak normalsten och smidig hörnsten.

Beklädnadsgranit Rustik - till projekt inne och ute

Beklädnadssten är en fiffig produkt som går att använda till flera olika projekt, inne som ute, på mur som vägg, till fasad som husgrund. Vi gillar just Beklädnadsgranit Rustik till ytor där man önskar ett mer livfullt intryck. Den går utmärkt att kombinera med övriga granitprodukter i vårt sortiment men fungerar självklart även ihop med betongsten i trädgården. En rolig lösning som vi sett många kunder göra är att beklä sitt utekök med denna fasadsten.

I hemmet kan du använda beklädnaden till en vacker fondvägg. Skapa blickfång i exempelvis hall, kök eller vardagsrum. Eller varför inte till en bardisk? Beklädnadsgranit Rustik sätter inga gränser!

Ett pussel som är lätt att lägga

Granitbeklädnad

1_bekladnad

Beklädnadsgranit Rustik finns i både normalsten och hörnsten vilket gör att du kan montera den med snyggt resultat och snygga hörn. Normalstenarna samt hörnstenarna är utformade med perfekt passform vilket gör Beklädnadsgranit Rustik till ett pussel som är lätt att lägga och framför allt kul att montera. Du får snabbt ett resultat och stort liv till din mur eller husgrund.

Granitbeklädnad

 Se även vårt kompletta sortiment av murbeklädnader och hitta din favorit till årets murbygge och upprustning av grund/fasaden. Vi har ett brett sortiment av beklädnadsstenar i framförallt granit, men även i skiffer och vacker kalksten.

2_bekladnad