icon Till innehåll
Sista chansen på 1200 produkter nu på söndag! Fynda din sten redan idag!
00
:
00
:
00
:
00
Sista chansen på 1200 produkter nu på söndag! Fynda din sten redan idag!
00
:
00
:
00
:
00
Granitkeramik Borghamn med intryck av riktig kalksten

GRANITKERAMIK BORGHAMN

Kalksten är en vacker natursten, från naturen, skapad av naturen! Ett kalkstensgolv bidrar till värme och trivsel i hemmet och det är inte konstigt att just kalksten är så populärt och omtyckt. Vår Granitkeramik och klinker Borghamn är en naturlig serie klinkerplattor med noga utvalda mönsterbilder av just kalksten! En premiumplatta med kalkstenens egna ådringar, fossiler och unika mönstring. Det är helt enkelt tåligare klinkerplattor men med minst lika exklusiv yta som naturstenen själv. 
Kalksten har genom hundratals år visat vägen i både hem och offentliga miljöer och kalkstenen kommer rik på textur och naturliga inslag. Klinker Borghamn är en slitstark granitkeramik som ger hållbara ytor i hemmet. Ett perfekt val för dig som vill uppnå känslan av ett riktigt kalkstensgolv men lägga in plattor med riktigt goda egenskaper som håller i längden! 


Granitkeramik är ett exklusivt byggmaterial som tillverkas under en extrem press och bränns i väldigt hög värme. Dom finmalda porslinslerorna torrpressas och blir till en hård sammansättning. Detta skapar en kompakt keramisk platta som är både stark, slittålig och mer reptålig än annan klinker. Den hårt pressade granitkeramiken blir extra tålig för spill och väskor då absorptionen är låg. Klinker Borghamn tar det bästa ur två världar och applicerar naturens egna yta i hemmet medans du får mer underhållsfria golv och väggar än om du lagt natursten.

Borghamn skapar lyx i varje hem!
Nordic Stones - by Stenbolaget​​

Granitkeramik är ett mycket populärt material för både golv och vägg i våra skandinaviska hem.
Då kalksten och marmor är mjukare stenmaterial gör det att plattorna inte alltid kan monteras där man önskar. Exempelvis i duschhörnet i badrummet där stenen kan ta skada. Granitkeramik och serien klinker Borghamn gör det möjligt och öppnar upp dörrarna för alla rum och ytor även montering i duschhörn. Granitkeramik utgör även ett starkare val än trägolv då plattorna inte slits på samma sätt och lika lätt får märken som ett mjukare naturmaterial. Klinker Borghamn, ett självklart val med granitkeramikens alla starka egenskaper!

Granitkeramiken Borghamn Mossa håller en naturlig nyans och låter naturen flytta in! 

Granitkeramik Borghamn från Nordic Stones
Borghamn Mossa​​

Dom stora fördelarna med Granitkeramik och klinker Borghamn från Nordic Stones: 

Frosståliga plattor  |  Reptålig och slitstark yta  |  Plattor väl lämpade för montering med värmegolv  |  Spilltålig yta som inte drar åt sig fläckar  |  Montering för både golv och vägg  |  Naturlig yta och levande mönsterbilder.

GRANITKERAMIKENS EGENSKAPER

✔ Slitstark

✔ Tålig mot repor, spill, smuts och sura kemikalier

✔ Kompatibel med värmegolv

✔ Underhållsfri

✔ Enkel att rengöra

✔ Lämplig för många rum och ytor

✔ Möjliggör nya kreativa lösningar

✔ Frostresistent

✔ Exakta mått

Left image Right image

Borghamn för en skandinaviska design

Granitkeramik Borghamn tillverkas med ett unikt utseende som lever upp till kalkstenens unika och historiska inslag. Den skandinaviska kalkstenen har länge legat i trendens riktning och smyckar både hem och trädgård runt om i vårt avlånga land. I klinker Borghamn hittar du jordnära nyanser, en naturlig mönstring och vackra plattor inspirerade av just naturens egna kalksten! Borghamn hämtar sin inspiration av vår Skandinaviska kalksten och ger en modern och inbjudande hemmiljö. 
Kalksten har brutits under århundraden och agerat byggmaterial åt både hem, offentliga miljöer och en rad kända landmärken. Och det är inte konstigt att stenen gjort sig så populär under åren. Stenen ger en mjuk och harmonisk känsla och sätter en skandinaviska design i våra hem.

Klinker Borghamn är en hållbar granitkeramik inspirerad av just kalksten. Med plattornas många olika mönsterbilder skapar du enkelt liv i din golvläggning eller väggmontering. 
Vissa ytor som kan vara svåra att lägga riktig kalksten i, löser du enkelt med klinker Borghamn! Montering i hall, badrum, kök, vardagsrum och sovrum är samtliga fullt möjliga dom olika formaten gör det enkelt att anpassa ditt stenval efter ditt unika rum. Klinker Borghamn ger en spilltålig yta som behåller sin lyster över tid!

Borghamn Ljusgrå skapar en härlig rymd
Nordic Stones - by Stenbolaget​​

Klinker Borghamn i tre färger och fyra olika storlekar

Klinker Borghamn finns i en hel serie och kommer i tre olika nyanser och i fyra olika format på plattor. Samtliga format kan anpassas till olika storlekar på rum och vid särskilda anpassningar och lösningar. 
Den ljusgrå plattan i serien ger ett ljust golv och skapar en öppen känsla där ljuset mjukt kan vandra längst ytorna. 
Mossa är en härlig nyans med naturliga toner och mönstringar. Dom fossila inslagen blir tydliga och den grågröna tonen bidrar till ett lugn i hemmet. 
Klinker Borghamn Mörkgrå är vår mörkaste nyans i serien. Plattan skapar blickfång och kommer även den rik på mönstring och spräcklig textur där varma inslag berikar stenen extra. Dom fossila inslagen och naturliga meleringarna i klinker Borghamn ger ett tidlöst stengolv att njuta av i många år framöver.


Samtliga nyanser och plattor i klinker Borghamn finns att välja i formaten 60x60, 60x30, 30x30 och 15x15. Måtten är angivna i centimeter och plattorna kommer med en tjocklek på 9mm. Perfekt om du vill kunna leka med olika format mellan golv och vägg i ditt hem.

Nyanserna i klinker Borghamn: Ljusgrå, Mossa och Mörkgrå. Plattor med naturliga mönster, fossila texturbilder som ger en Skandinavisk design och hemtrevlig känsla.

Borghamn med yta av kalksten och sina tre olika nyanser!
Nordic Stones - by Stenbolaget​​
Borghamn i sina tre nyanser
Mörkgrå, Ljusgrå, Mossa​​

Naturligt val för olika inredningsstilar

Granitkeramik som material och vår klinker Borghamn är ett stilsäkert val för alla olika stilar på bostäder. Oavsett om du bor i radhus, villa eller lägenhet så skapar du ett golv med varm känsla. Den naturliga ytan och mönstringen som drar genom plattorna passar in likväl i det klassiska som i det moderna hemmet och lämpar sig till många olika inredningsstilar.
Klinker Borghamn ger en Skandinavisk design till hemmet och plockar fram det naturliga i både golv och vägg. Kalkstenens mönster gör att du snabbt får fram en välkomnande atmosfär. Att samspela med inredningsdetaljer i naturliga nyanser, jordnära toner och möbler av naturmaterial ger en sammanhängande yta som förstärker trivselfaktorn ytterligare. Ett välkomnande hallgolv, harmoniskt sovrum, naturligt kök och stilsäkert badrum. Oavsett val av rum så får du en yta som snabbt hittar hem med klinker Borghamn!

Borghamn Mossa
Nordic Stones - by ​​Stenbolaget
Borghamn Ljusgrå
Nordic Stones - by Stenbolaget​​
Left image Right image

PROVSTEN

Vill du ta en närmare titt och känna in Borghamn närmare? Vi har provstenar för serien, beställ redan idag. Snabbt, smidigt och enkelt!


Föregånde artikel KLINKER I BADRUM
Nästa artikel LIGHTPRO - TRÄDGÅRDSBELYSNING NÄR DET ÄR SOM BÄST