Till innehåll
KAMPANJ - MURVECKOR 15% - SKIFFER 15% - GRANITKERAMIK 10% - TRAPPOR 15% - DEKORSTEN 50%
KAMPANJ - MURVECKOR - Hemleverans i hela Sverige
Marksten och inspiration till trädgård

Marksten och inspiration till trädgård

Går du och drömmer om en ny stenläggning på tomten? Kanske vill du kika på andras projekt för att finna inspirationen? Här på stenbolaget.se hittar du mängder med inspiration. Läs våra Tips & Råd och hitta matnyttiga knep och guider. Se även hur andra kunder till oss förvandlade sina trädgårdar med vacker marksten, granit, skiffer, murar och dekorsten. Läs kundernas egna resa från dröm till verklighet inne på platsen kundprojekt

Marksten Visby Struktur Grå

1_marksten_insp_start

Låt oss vara ärliga, en marksten i sig ser inte mycket ut för världen. “Man måste sätta den i ett sammanhang” för att den skall växa till liv, och det gäller nog de flesta markstenar, betongplattor, hällar och gatstenar. Hur denna lilla betongsten kan förvandla en trist trädgård till ett idylliskt paradis kan vara svårt att föreställa sig. Men detta är något vi ser dagligen och något vi kan stå fast för att det verkligen stämmer. På Stenbolaget jobbar vi därför stenhårt med att samla bilder från våra kunders olika projekt och uppmuntrar alla att dela sina miljöbilder med oss. Inspiration till byggen med marksten finns det gott om, och det är ett stort plus när vi kan inspirera varandra med våra trädgårdar.

Visby Struktur Grå i vackert läggningsmönster

2_marksten_insp

 

Det kan vara bra att veta hur marksten beter sig i ett större sammanhang och vilka skillnader det blir beroende på format, ytbehandling, läggningsmönster och färg. De flesta bilder har vår duktiga fotograf tagit, men det finns som sagt en hel del bilder som kunder delat med oss samt många miljöbilder från våra leverantörer.

Inne på varje produktkort kan du hitta miljöbilder och produktbilder av den specifika stenen du valt. Vägen till din drömträdgård blir således mycket enklare och med enbart ett klick bort kan du beställa hem din sten bekvämt och smidigt.

Besök våra utställningar

Och om du hellre vill se stenen live så kan du besöka våra butiker och deras utställningar. Låt då våra säljare hjälpa dig och komma med smarta tips och råd kring ditt projekt.

3_marksten_insp

Vi blir jätteglada om vi får komma förbi och ta bilder av det du skapat. Våga vara stolt över ditt bygge med marksten och bidra samtidigt med inspiration som andra kan ta del av. Maila kundservice@stenbolaget.se så stämmer vår fotograf av med dig vilken dag och tid som det passar bäst. Bilderna hamnar under aktuella produktsidor för andra kunder att inspireras av. Vi kan även maila över bilderna till dig om det är något du skulle önska.

Under 2014 hade vi en projekttävling där vinnarna genomförde ett mycket fint stenprojekt. Eller vad tycker du? Se filmen här:

Personlig rådgivning ger bra inspiration

Bilder och videor är tacksamma källor till inspiration men ibland kan man behöva personlig rådgivning för att se vad som kan passa i det enskilda fallet. Om du kontaktar någon av våra butiker eller mailar kundservice@stenbolaget.se kan vi stämma av ett möte där vi går igenom dina möjligheter och tar fram olika förslag. Grotta gärna ner dig i miljöbilder och våra tips & råd innan mötet, plocka fram ritningar och bilder på tomten samt fundera över vilka dina önskemål och behov är. Vår duktiga butikspersonal hjälper dig sedan till snygga och funktionella lösningar med passande marksten. Om du bor långt ifrån någon av våra anläggningar eller har svårt att ta dig dit så guidar vi dig gärna via telefonkontakt eller mail.

Andra vägar till inspiration med marksten

På Stenbolaget delar vi även dagligen inspiration med marksten via våra sociala medier. Där kan du bland annat ta del av trender, produktnyheter och små reportage som kan ge inspiration. Du hittar oss på InstagramPinterestFacebook och Youtube.

 

4_marksten_insp

 

Föregånde artikel Hägnadsmur