icon Till innehåll
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton. Häng med!
STENBOLAGETS ADVENTSKALENDER! Nya kampanjer avslöjas varje dag ändra fram till julafton.
Mosaik i badrum, lekfullt och inbjudande

Mosaik i badrum, lekfullt och inbjudande

Mosaik i badrum är mycket populärt i svenska hem. Den har ett brett användningområde och är lika funktionell som den är snygg. Idag finns mosaik i mängder av olika varianter som ger snygga badrumsmiljöer. Vi tipsar om några av våra favoriter!

VAD ÄR MOSAIK?

Mosaik är en liten komposition av exempelvis glas eller keramik som du använder till att smycka vägg och/eller golv. I badrum är mosaiken en vanlig syn till att pryda större ytor eller för att ge vackra dekorer.

HUR ANVÄNDER JAG MOSAIK I BADRUM?

Mosaiken är perfekt för att skapa spänning i badrummet eller på toaletten. Du kan använda den till att skapa dekorativa inslag som möter plattor i större format eller enbart använda mosaiken i sin ljuva egenhet till vägg och golv. Tänk bara på att välja en mosaik i ett material som kan läggas på golv om du vill ha det och att den fungerar i våtrum. Som detalj i badrum passar mosaik utmärkt vid exempelvis duschen, badkaret, handfatet eller som en bård. I duschen passar den särskilt bra då mosaiken ger mer fog vilket minskar risk för halka.

Lagos, exklusiv glasmosaik som bjuder på ett ljuvligt och lekfullt spel.

MOSAIK LAGOS FINNS I MÅNGA VARIANTER

En omtyckt och lekfull mosaik som finns i många olika färger. Lagos har vackra inslag med kromade bitar som ger den ett annorlunda och exklusivt intryck. Mosaiken är väldigt dekorativ och fungerar utmärkt till vägg i badrum, men inte till duschzon. På bilden ser du Lagos Lima, en frisk grön mosaik placerad på vägg vid handfatet.

BISAZZA GLASMOSAIK, EN VÄRLDSKÄNDIS I DITT HEM

Bisazza, världsberömd italiensk mosaik.

Bisazzamosaiken är tillverkad av företaget Bisazza, en av branschens ledande aktörer. Deras glasmosaik är modern, exklusiv och passar i de flesta badrum till både vägg och golv. Du hittar den i flera format och färger. Här har den använts till att skapa en vacker utsmyckning med hyllplan.

TANTICOLORI, EN PRAKTFULL MOSAIK I SIN ENKELHET

Tanticolori skapar enkla och stilrena badrum.

Tanticolori är en snygg och enkel enfärgad mosaik. Den fungerar utmärkt att kombinera med kakel och klinker och finns i tre snygga färger. Tanticolori passar till golv och vägg i de flesta badrum. På bilden möter mosaiken ett svart klinker från serien Metalwood. Stilrent och elegant!

Föregånde artikel Kakel i badrum