icon Till innehåll
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG - passa på att fynda sten med upp till 50% rabatt!
00
:
00
:
00
:
00
ÖPPNINGSFESTEN TAR SLUT PÅ SÖNDAG!
00
:
00
:
00
:
00
Favoritpizza

Favoritpizza

Mmm, pizza! En ljuvlig och rundsmakande historia som skapar fest i munnen. Och allt som behövs är lite deg, en god tomatsås och topping. Nej en pizza hade inte suttit helt fel en regnig torsdag som denna. Så här i middagstankar tänkte jag dela en av mina favoritpizzor till hembaket. Gör det du med och tävla om ett pizza-kit hos Vi i Villa! Tre lyckliga hembagare vinner ett varsitt kit bestående av pizzasten+spade - inte helt fel att ha hemma när din inre pizzabagare vaknar till liv. 

 

Min ena favoritpizza toppar jag med en härlig blandning bestående av kronärtskockshjärtan, salami, lite rödlök, champinioner, zucchini, coctailtomater och riven mozzarella. Det ska inte vara för putti nuttit med pålägget. När man väl äter pizza så är det lika bra att lägga på extra - det är mitt motto det! Degen bakar jag utefter Stenbolagets recept, det som kommer med på kartongen. Du ser det på bilden nedan.

Sedan ser jag till att bakstenen blivit ordentligt uppvärmd innan det är dags att baka av. Då får man en sån där ljuvlig, nästan krispig botten, som man annars inte får till hemma.   

Hoppas ni fick lite inspiration till nästa pizzabak och att ni vågar testa en av mina favoritpizzor. Och glöm inte bort att dela era hos Vi i Villa så att vi även kan testa era skatter!

Vi bjussar på en annan favorit inom kort! 

Föregånde artikel Vattentätt ska det vara!
Nästa artikel Så tyckte vi om vinnarpizzorna