Till innehåll
Midsommarfest - upp till 30% rabatt på sten till din trädgård!
Midsommarfest - upp till 30% rabatt på sten till din trädgård!
Ge din sten ett långt och rikt liv

Ge din sten ett långt och rikt liv

Natursten är ett vackert byggnadsmaterial med många fördelar ur ett miljöperspektiv. Den är fri från kemikalier och håller hur länge som helst. Ta hand om stenen med schyssta behandlingsprodukter och njut av den i många år!

Sten har varit ett populärt byggnadsmaterial sedan urminnes tider. Den är fördelaktig ur ett klimat- och hälsoperpektiv då den är fri från kemikalier och har god hållbarhet. Marmor, skiffer, granit och kalksten är bara några naturstenar som fortsätter att skapa vackra rum i en tidlös kontext. 

Ta hand om ditt stengolv med schyssta behandlingsprodukter och det kommer skänka glädje under många år. Med nanoimpregnering kan du lägga ett skyddande täcke över exempelvis din bänkskiva i marmor, kalkstensgolv eller annat stengolv. Och för den som har en härlig men något trött granitplatta eller skifferplatta finns färgförstärkare som med ett enkelt svep skänker ny härlig lyster och intensitet! Till städningen använder du sedan bäst stensåpa. Den gör rent ditt hallgolv eller dina badrumsväggar utan att skada stenens färg eller struktur och kan nyttjas för daglig rengöring.

Stenrengöring

Ge stenen en gnutta omsorg och ni kommer få ett långt och rikt liv tillsammans!

1_liv

Föregånde artikel Lägg dina steppingstones i enkla steg
Nästa artikel Bygga stödmur i 7 steg