Till innehåll
Midsommarfest - upp till 30% rabatt på sten till din trädgård!
Midsommarfest - upp till 30% rabatt på sten till din trädgård!
Framhäv din trädgård i vintertid

Framhäv din trädgård i vintertid

Vintern uppfattas av många som mörk, kall och tråkig. Inte helt ovanligt är att trädgården då blir bortglömd i väntan på vårsolen. Men med små medel kan du framhäva din tomt i vinterlandskapet och skapa en miljö som ger dig ny energi varje dag.

I vintertid, när markstenen vilar under ett lager av snö, framhävs framförallt vackra murar, stentrappor och massiva granitstolpar. Investera i en snygg trädgårdsbelysning som skänker ljus och lyfter stenen mot den vita snön och skapa en effektfull trädgård även under årets kalla och mörka månader.

Vinter blockstensmur

mursten

1_vinter

Även stentrappan blir särskilt vacker när den är upplyst i vintermörkret. Med nivåskillnader på tomten får du naturligt utmärkande detaljer när snön faller.

stentrappa

Något som verkligen inte bör glömmas är växter och dekorationer. När rabatterna vilar kan du sätta vackra vintergröna växter i en blomlåda vid exempelvis husentrén. Pryd gärna dörren med en krans och ställ ut en lykta eller två. Det kommer göra stor skillnad! I vårt belysningssortimet hittar du ett brett urval av trädgårdslampor för mur, vägg, decklights och fristående pollare, samt vackra ljusslingor till julbelysningen. 

2_vinter

Föregånde artikel Torp och lantlig stil
Nästa artikel Hemtrevligt med kalksten