Till innehåll
Midsommarfest - upp till 30% rabatt på sten till din trädgård!
Midsommarfest - upp till 30% rabatt på sten till din trädgård!
Inspireras av andras trädgårdar och uteplatser

Inspireras av andras trädgårdar och uteplatser

Vi har nyligen börjat delat bilder från andras fina uteplatser och trädgårdar med förhoppningen att inspirera andra som går i tankar att fixa till sin trädgård. På vår inspirationssida delar vi allt från olika stengolv i fina miljöer till härliga blomsterarrangemang. En nyhet hos oss är att vi nu erbjuder olika typer av jord i vårt sortiment. En av sorterna är rabatt- och perennajord, som är en vanlig syn i våra trädgårdar. Här nedan visar vi några av de fina bilderna vi har delat. 

Vill du också synas i vårt inspirationsflöde? Tagga dina bilder med @stenbolaget eller #stenbolaget.

 
Skifferplattor är en mycket fin natursten och går utmärkt att använda som trampstenar i trädgården, både i gräset och direkt på en yta med grus. Stenplattorna gör att du får till den där mysiga och hemtrevliga gången till din uteplats eller varför inte lägga det runt huset eller till växthuset? 

 


Marksten finns i olika nyanser och här ser vi två exempel på det! Visby struktur i terramix gör sig otroligt fint i ett ljust växthus, här även kombinerat med vit krossad dekorsten. Tillsammans kan dessa två verkligen lyfta och förgylla din uteplats, ditt växthus eller var du väljer att lägga dessa två. Du kan även välja att byta ut både dekorstenen och markstenen till andra färger eller andra material så som skiffer eller granit.

 


Skifferplattor finns i olika nyanser och vi erbjuder allt från sandfärgat, som på bilden, men även i mörkare nyanser. Väldigt fint på en uteplats i din trädgård. Det oregelbundna skifferplattorna gör dessutom att den hemtrevliga känslan förstärks och verkligen lyfter hela din trädgård och din uteplats!

 

 


Att tillsätta växter och blommor i en trädgård gör stor skillnad. Vår rabatt- och perennajord fungerar utmärkt att använda till att plantera dina blommor med. Vill du lyckas med en lika snygg plantering som denna i din trädgård eller uteplats kan du använda cortenstål runt rabatten och varför inte inkludera lite trädgårdskantstenar och dekorsten eller sjösten?

 

Föregånde artikel En trädgårdsdesigners bästa tips - Vi har träffat Jeanette Skålander!
Nästa artikel Jordguiden - allt du behöver veta om jord